Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #3  
Old 03-08-2008, 11:40 PM
KeithB KeithB is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7
Yup

My original disk was 60GB, the FW backup is a 150 partitioned into two 75's and my new one is a 300GB.

Why would that matter?

Would partitioning help?

Also, I noticed that Disk Utility said that my external FW drive was an IBM filesystem, while the two partitions were MacOs. Could that be why I cannot boot from it? should I erase the whole thing and start over?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OS 10.4 Server does not boot after restore with SD Ceasar General 10 08-27-2007 09:21 PM
Restore to boot disk but without user directories/files nikhil General 1 01-12-2007 07:49 AM
I can't boot from the smart image - will I be able to restore from it marc_pelletier General 1 11-09-2006 10:53 PM
First Boot Experience, Seagate 400GB PushButton FW Works! greenjeens General 5 05-25-2006 07:19 AM
Restore to an erased drive? devo General 9 11-10-2005 11:41 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.