Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-25-2007, 05:30 PM
SpyfromGOD SpyfromGOD is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Baltimore, Md
Posts: 3
Sandbox w\Archive & Install

If I Archive & Install the Sandbox, w\o preserving user & network settings, will that adversely affect the connection between the Sandbox and its original volume?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-25-2007, 05:33 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,809
Send a message via AIM to dnanian
Why would you archive-and-install over a Sandbox? You should just recreate it.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 06-25-2007, 06:00 PM
SpyfromGOD SpyfromGOD is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Baltimore, Md
Posts: 3
Sandbox w\Archive & Install

I had two things in mind w\question; 1-testing an incremental or major OS update while cleaning out possible OS corruption from within the Sandbox, 2-an Archive & Install to clean\remove possible OS corruption. In either case, I'm trying to avoid (or at least minimize) a complete and tedious, from the ground up, reinstallation of an OS (new or present) via the Sandbox.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-25-2007, 06:22 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,809
Send a message via AIM to dnanian
It's no problem testing various updates, but while I don't see why Archive and Install wouldn't work, it's a lot faster to Smart Update the Sandbox from the original volume.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #5  
Old 06-25-2007, 07:13 PM
SpyfromGOD SpyfromGOD is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Baltimore, Md
Posts: 3
Sandbox w\Archive & Install

For some time I was experiencing a number of unexplainable Kernal Panics. Apple tech support, from average techs to their specialists went through various procedures until we\I was facing a clean re-install to clear out any system corruption. Fortunately the problem disappeared when I removed Saft and that's been over a month now. Nevertheless, how to apply such a re-install is still a matter of interest, hence the original question. Besides, when Leopard arrives, I''ll want to install it in my Sandbox first before I update my HDD. Normally I'd preserve the User & Network settings but with this last experience, I think I'd like to have as fresh a start as I can. Hopefully I've clarified the matter. As always, thanks for a stellar product and outstanding customer support.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-25-2007, 07:23 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,809
Send a message via AIM to dnanian
A pleasure.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sandbox not recognized anymore... Al Taylor General 1 05-30-2007 04:31 PM
Restoring from Sandbox? Eric_J General 5 05-26-2007 09:21 PM
Sandbox partition too small joules General 3 08-11-2006 05:27 PM
Updating Sandbox DaleMeyn General 5 02-28-2006 08:20 AM
Mac and Backup newbie, sizing sandbox and sparce image kswaty General 5 02-14-2006 12:52 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.