Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 3 votes, 2.33 average. Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #19  
Old 01-13-2014, 08:47 AM
todivefor todivefor is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 28
I had a problem this past week with SD 2.7.1 on Mavericks (10.9.1). I have been using SD since Leopard with no problems. I wanted to do a clean install of Mavericks to see if it would speed up my 2012 Macbook Pro. Although I am using TM for backup, I have more trust in SD when I might have to do a full restore. I did a "backup - all files" to an external USB, which ran with no problem. I booted the newly created back to be sure it was OK. I did my clean install of Mavericks, which did not have my hoped for result, so I decided to restore. After the restore, I saw a couple inconsistencies. In System Preferences, "Internet Accounts" was missing. Also in email, the "load images" button was missing when viewing a message with images. It didn't matter if auto load remote images was checked in preferences or not. At this point, I did a painful TM restore. All is normal now. I can't explain.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.