Shirt Pocket Discussions

Shirt Pocket Discussions (https://www.shirt-pocket.com/forums/index.php)
-   General (https://www.shirt-pocket.com/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Editing scripts ? (https://www.shirt-pocket.com/forums/showthread.php?t=6836)

Pascal 12-07-2013 09:21 PM

Editing scripts ?
 
I changed the location of my network disk a few days ago, and renamed it as a result (always good to easily see and understand in which Time Capsule I am at the moment).

Unfortunately, SD doesn't seem to agree. And now it isn't able to backup correctly. If I pre-mount that particular Time Capsule's diks (who's name hasn't changed), all is fine. But if I don't do this, SD complains that it cannot find the disk image used for the backup.

I just would want to "educate" SD and correct the disk reference so that my computer backups are done automatically in the background without intervention again. How can I do that ?

dnanian 12-07-2013 09:38 PM

Have you tried deleting and recreating the schedule, re-pointing to the proper image on the new drive?

Pascal 12-07-2013 10:07 PM

Basically, this is the hassle I wanted to avoid.

But this is what I ended up doing anyway. I was returning to say just that... only to see that this is also what you suggested !

In the process, I also discovered that there was an option to save settings in the File menu. This didn't exist, I believe, when I created those scripts in 2008 ? (why change a script that works...)

dnanian 12-07-2013 10:11 PM

It really shouldn't have been a big hassle. There are, after all, only so many buttons in the UI. :)

Save Settings has always been there...


All times are GMT -4. The time now is 02:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.